top of page

Sa., 21. Jan.

|

Risør

Easy Peasy explore meditation ( Norsk here at Bjørkelid)

En lørdag med noe nytt - nye opplevelser - gode mennesker - latter og mye mer. Kom deg utenfor huset ditt og utenfor komfortzonen. Tør du?

Registration is Closed
See other events
Easy Peasy explore meditation ( Norsk here at Bjørkelid)
Easy Peasy explore meditation ( Norsk here at Bjørkelid)

Time & Location

21. Jan. 2023, 11:00 – 17:00 MEZ

Risør, Akland, 4950 Risør, Norge

Guests

About the event

Easy Peasy - explore meditation -

er for deg som ha lyst til å begynne å meditere men vet ikke helt hvordan eller hvilken form du skal velge.

Denne lørdagen utforsker vi rett å slett forskjellige former til å komme i en meditativ tilstand - vi har det gøy sammen, ler, kommer vist nok utenfor komfortsonen litt og møter nye mennesker som også ønsker å erfare noe nytt i livet sitt og er nysjerrig på mer hva livet har å tilby.

Inspirasjonen til kurset kom av ei bekjent som spurte meg i butikken om jeg tilfeldighvis også tilby noe for begynnere. Så her er kurset.

Jeg selv ble intrudusert til meditasjon via mora mi da jeg var 16 og siden jeg var 9 hadde jeg sett at ho satt av tid for det hver dag og brukte den tiden for seg selv - selvfølgelig ikke noe man må, men en veldig fint form å komme i kontakt med seg selv, forflytte perspektiven litt og tune in på seg selv, da gjør daglig praxis det litt lettere.

Vi kommer til å utforske meditasjon i forsjellige former - stille - med klang - guidet meditasjon - i bevegelse - creativ - og jeg deler gledelige erfaringene mine med dere.

Vi er så forskjellige og dermed faller også forskjellig former i smak hos oss, dere kommer ikke til å like alle det samme un tatt kanskje klangmeditasjonen. Kroppen og sjela involverer seg også i smak og behag, men det viktigste er å begynne et sted. Så velkommen skall du være - kom som du er - i behagelige klær og om du tenker uaaaa, det blir mange mennesker - vi blir en liten gruppe max 8 en fin og trygg rom for å utforske.

Ta med ellers: vannflaske, din egen kopp - jeg har te, teppe, evtl ullsokker, fargestifter - og noe å skrive på - husk det er en experimentel workshop vi gjører, opplever og skaper sammen. Pause lunch en time bring mat for deg/ 2 ganger små pusterom

Lørdag 21.01.23

klokken 11 - 17

Selvinvest: 1200 kr

betales i forveien

Påmelding: via 5dnihela@gmail.com eller via melding 40103478

ring gjerne om du har spørsmål

parkering: på grunn av snøen ikke hos oss - mulig ved Vinterkjær, YX, kraftverket eller der du finner en fin plass - beregn da tid for en liten spasertur - ca 10/15 min.

Om meg: Jeg er Nina Helge Langseth født og oppvokst i Hamburg. Mamma, Ektefelle, datter, venn og medmenneske og siden jeg er barn hjemme i flere verdener med noen avbrutt i mellom. Jeg vokste opp med temaer rund meg som Meditasjon, Homeopati, Dr Bach Remedies, Healing, Engler, økologisk mat, Quantumhealing, mediumskap, Biodanza, alternative tilnærminger til balanse i kroppen, det skapte en åpning til meg at verden er større en det vi ser. Nå jobber jeg med akkurat mange av temaene og er til stede for mennesker som ønsker egen oppdagelse, å jobbe med seg selv, rydde og sette i gang gjennom forskjellige verktøy jeg ha tilgang til. "Jeg er erindringen av hvem du er" - Trer in i rollen som mesteren av ditt eget liv.

Velkommen til en gledesfyllt dag Nina - Nihela - Creation

Share this event

bottom of page